Om Urban Sjøfront

Urban Sjøfront AS er et privat non-profit aksjeselskap eid av 22 grunneiere/aktører i Stavanger Øst. Selskapet er et kollektivt samarbeid, ut fra en målsetning om å utvikle området mer helhetlig enn det som hadde blitt situasjonen dersom hver enkelt grunneier skulle utvikle sin eiendom isolert.

Urban Sjøfront as er ikke selv grunneier, men fungerer som et interesseselskap for grunneierne i området. Selskapet har definert –  og følger kontinuering opp – strategier for områdeutviklingen, vært forslagstiller til to større felles reguleringsplaner, er bindeleddet til et omfattende offentlig-privat samarbeid om gjennomføring, fungerer som et sekretariat og kontaktpunkt mht. informasjon om områdeutviklingen og har initiert en rekke fellesprosjekter i området.

Roller og oppgaver

Formålet til Urban Sjøfront AS er «å bidra positivt til utviklingen av Stavanger Øst, til beste for grunneiere, kommune og innbyggere i bydelen».

Urban Sjøfront AS en aktiv pådriver, initiativtager og koordinator for byutviklingen av Stavanger Øst. Selskapet representerer en kollektiv satsning fra de private grunneierne i området.og samarbeidet tett med Stavanger kommune mht. å styrke Stavanger Sentrum.

Urban Sjøfront AS er et byutvikingsselskap (ikke et utbyggingsselskap) som ivaretar en bredere dialog med kommunen enn det en utbygger normalt gjør. Likeledes initierer og ivaretar selskapet samarbeid mot en rekke ulike kompetansemiljøer, beboere, organisasjoner mv. og åpner dermed byutviklingen for en rekke aktører. Dette skjer ved at selskapet har videreført strategien fra samarbeidsprosjektet, der det parallelt med reguleringsplanene skulle arbeides aktivt for å stimulere til variert innhold og kvaliteter i området.

Arbeidet organiseres gjennom en rekke delprosjekter, der noen er enkeltstående mens andre bygger på -, eller supplerer, hverandre. Den interne organiseringen varierer utifra hvem som er involvert.

Hva skjer?

Postet 2 uker siden den

The edible Stavanger east

Sesongstart hos Fra Hage til Mage, vi begynner med pasta!

Pastafestival for Juniorkokker (8-12 år)sep 16, 2:00pmDokken StorhaugHelgen 15. og 16. september kan deltakerne få lære pastaens hemmeligheter. Hjemmelaget pasta er knallkjekt og mye enklere enn mange tror, for ikke å snakke om den fantasiske smaken! Selvgjort er velgjort. Vi bruker ingredienser fra hagen vår.
det blir også en tur på smoothie-sykkelen.
... Se merSe mindre

Pastafestival for Juniorkokker (8-12 år)

Postet 2 uker siden den

The edible Stavanger east

Sesongstart hos Fra Hage til Mage, vi begynner med pasta!

Pastafestival for Juniorkokker (4-8 år)sep 16, 11:00amDokken StorhaugHelgen 15. og 16. september kan deltakerne få lære pastaens hemmeligheter. Hjemmelaget pasta er knallkjekt og mye enklere enn mange tror, for ikke å snakke om den fantasiske smaken! Selvgjort er velgjort. Vi bruker ingredienser fra hagen vår.
det blir også en tur på smoothie-sykkelen.
... Se merSe mindre

Pastafestival for Juniorkokker (4-8 år)

Postet 2 uker siden den

The edible Stavanger east

Sesongstart hos Fra Hage til Mage, vi begynner med pasta!

Pastafestival for Juniorkokker (12-15 år)sep 15, 5:00pmDokken StorhaugHelgen 15. og 16. september kan deltakerne få lære pastaens hemmeligheter. Hjemmelaget pasta er knallkjekt og mye enklere enn mange tror, for ikke å snakke om den fantasiske smaken! Selvgjort er velgjort. Vi bruker ingredienser fra hagen vår.
Vi lager også deilig dessert!
... Se merSe mindre

Pastafestival for Juniorkokker (12-15 år)

Postet 1 måned siden den

The edible Stavanger east

God helg <3

Stilken & Strøm
Velkommen til Hermetikken Øst. Åpent fra 12-16 i dag, lørdag og søndag 🌱
... Se merSe mindre

Postet 1 måned siden den

The edible Stavanger east

Det nærmer seg ny lokal festival tid! Storhaugfestivalen!! Bydelen vår har en helt unik kultur for frivillighet og samarbeid. Nå har du muligheten til å bli kjent med noen nye kjekke folk å samtidig bidra til at ildsjeler bak festivalen får en ekstra hånd i forberedelsene. Meld deg på som frivillig!Vil du være frivillig på Storhaugfestivalen? Send en melding til oss på facebook, vi er svært takknemlige for alle som vil hjelpe!! ... Se merSe mindre

Det nærmer seg ny lokal festival tid! Storhaugfestivalen!! Bydelen vår har en helt unik kultur for frivillighet og samarbeid. Nå har du muligheten til å bli kjent med noen nye kjekke folk å samtidig bidra til at ildsjeler bak festivalen får en ekstra hånd i forberedelsene. Meld deg på som frivillig!

Postet 1 måned siden den

The edible Stavanger east

HURRA! Denne uken åpner blomsterbutikken i Hermetikken Øst. Det blir gode åpningstilbud og god stemning - vel verdt å ta turen. Stilken & Strøm - Stavanger Øst heier på deg!

Åpningstider ifm åpningen:

Torsdag 14 - 19
Fredag - søndag 12 - 16

Stilken & Strøm åpning!aug 17, 2:00pmHermetikken ØstStilken & Strøm åpner offisielt dørene til sitt blomsterverksted på Hermetikken i Østre bydel førstkommende torsdag!

Program og åpningstider

10 % på snittblomster alle dager! Størst utvalg fra fredag 🙂
Har også mange flotte inneplanter

Torsdag :

16-19 Matservering Cafe Saus
14-19 Odd Standard samplesale, kaffe fra Austrått Kaffebrenneri, Himala klesutsalg

Fredag :

12-16 Matservering Cafe Saus, kaffe fra Austrått Kaffebrenneri, Himala klesutsalg

Lørdag :

12-16 Matservering Cafe Saus, sjokolade fra Xoco by Corina, Himala klesutsalg

Søndag:

12-16 Matservering Cafe Saus
... Se merSe mindre

Stilken & Strøm åpning!

Kommenter på Facebook

Lykke til Elisabeth 🙂 Gleder meg til å komme innom etter ferien og se hvor fint det er blitt 🙂

Lykke til!!!😍

Så synd at jeg ikke kan besøke deg på åpningsdagen.

Lykke til!

Takk Ann Kristin! Kom en aen dag 😊(Har åpent hele helgen.. 12-16)

Er på ferie, hverdagen starter 25 da drar gjestene fra Alaska hjem.

+ Se tidligere kommentarer